Plaats uw vraag en/of aanbod hier

Dit is de plek om te netwerken! Stuur uw vraag en/of aanbod voor het maatschappelijk betrokken netwerk via het contactformulier naar het Vrijwilligerssteunpunt. Deze plaatst het hieronder met uw e-mailadres.

Vraag

EUMIG filmprojector gezocht
Het sleepvaartmuseum is op zoek naar een al dan niet werkende Eumig smalfilmprojector. Deze  willen ze ombouwen om 8mm smalfilms die het museum bezit te digitaliseren en om een andere projector te repareren. De volgende types zijn voor ons geschikt: Eumig S 810, S 810D, S 810D LUX, S 807, S 807D, S 802, S 802D, S 710, S 710D, S712 S 712D. Heeft u nog smalfilms waarin de (zee) sleepvaart voorkomt die u wilt schenken, dan zijn zij daar uiteraard blij mee. Voor het melden, vragen of plaatsen van opmerkingen kunt u contact opnemen met Maarten Helwig, pr@nationaalsleepvaartmuseum.nl. Alvast bedankt!

Foto’s vrijwilligers
Heeft u leuke foto’s van vrijwilligers? Het Vrijwilligerssteunpunt zou deze graag ontvangen en gebruiken voor haar website of filmpje voor het vrijwilligersfeest. Mail h.kerssemeijer@maassluis.nl.

Aanbod

Kookboekje De Maassluise tafel
We hebben nog kookboekjes beschikbaar voor vrijwilligers. Neem contact op met h.kerssemeijer@maassluis.nl als je interesse hebt.

Gadgets
Wij hebben nog (oude) gadgets in de kast liggen: gele klaphandjes met logo Vrijwilligerssteunpunt. Wie heeft hier een goede bestemming voor? Mail h.kerssemeijer@maassluis.nl.